HEEEEEEY HEEEY BABY OH AH

HEY BABY!

Nu var det ett par dagar sedan jag skrev. Igen. OH WELL!

I tisdags träffade jag fina Josefine som jag inte alls snackat så länge med över the interwebz OCH jag fick två presenter, whaaaat?! En fluga och en liten nalle!! Kände mig så älskad! Det var fint!

Vad har hänt mer än så, då? INGET. Jo, jag och Jacob har spelat in en podcast som ligger ute NU. Vi hade en gäst med oss också, David Ehrelind hette denne pojke.

Idag skiner solen på mig! MEN jag är fruktansvärt trött, gick upp klockan 7 för att publicera podcasten, redigerade den till SENT igår och hann inte lägga ut den när jag var klar. Men nu är allt bra och jag ska nog lägga mig igen en stund. Sedan måste jag ju fixa youtube-videon till podcasten också, ååååh... Eller så kanske jag fixar den nu? Nå väl, PUSS (snälla ge mig en puss, det var så längesedan jag fick en och pussar är bäst så GE MIG haha nä, skoja, eller?::?L=?L)

Kommentera gärna:

  • Josefine • 10 mars 2014 16:09:24
    hihih åh, jag har missat detta fina lilla inlägg, hihhihi! vad söt du ääär! varsågod igen! och jag blev fett glad över att du gillar dem så mycket! :D du är bäst filipfin! :D ********