Fluppin' Loser!

Nu är jag äntligen klar med allt angående Loser och kan gå vidare. Musikvideon finns ute på min YouTube-kanal NU! Låten finns även på Spotify och iTunes! KUL!
Hade inte redigerat ett enda piss till videon igår och min fine kameraman Emil Monikander erbjöd sig att redigera musikvideon vilket jag uppskattar väldigt mycket, för det innebar att jag faktiskt fick sova i natt haha! Mums.

Nu går vi vidare. Känner mig vilsen. Och jag måste göra klart mars's låt nu i veckan som kommer också, vad fan ska jag göra för låt nu... Haha, det löser sig. BEHÖVER BARA MASSA KÄRLEK JUST NU SÅ PUSSA OCH KRAMA PÅ MIG!!!!!!!!!! ******* (<--- glitter)

Kommentera gärna:

  • semlis • 2 mars 2014 21:32:48
    Puss och kram Filip :* ****** (<--jag kan också göra glitter!!)
  • Emil M • 1 mars 2014 02:25:39
    Så klart jag ställer upp! Kul att få arbeta med dig, Filip! ^^