Sequel till Super Mario 64?!

Yooooooo flooower!

Idag har jag varit i skolan, hör och häpna!! Det var tungt men jag lyckades! Det var dock bara en lektion but still. Efter lektionen satt jag i studion med några pojkar. Jag proddade inget, bara chillade. Men det dom gjorde lät fett!!

Drog hem sedan, tror fan att jag somnade direkt alltså! Vaknade efter någon timme och slösurfade lite på mobilen och fann en fan-made sequel till Super Mario 64 som FAKTISKT ser grymt bra ut! Laddade ned det till min kära dator och fan, det kändes riktigt kul att spela! Det kändes riktigt Super Mario 64-aktigt, snubben hade ju använt alla element från originalet så att säga. Fantastiskt! Funderar på att göra en let's play på det till min spelkanal, är fett taggad på detta! Ett helt nytt äventyr Super Mario 64-style!! Underbart! Woo!

I detta nu sitter jag faktiskt och spelar detta spel, som kallas Super Mario Star Road, samtidigt som jag lyssnar på JFPodcast! Soft! Bör dock sova snart om jag ska upp till skolan i morgon, skall upp 06.30, fy fan. I morgon kväll taggar jag dock inför för då är det inspelning av "HEY! Vi har en podcast!" igen!! Saknar ju Jacob och vill bara snacka en massa skit! Det är så jävla soft. Sedan får ni höra det på torsdag, woho!!

Men men, puss och kram era jävlar, ha mycket glitter i håret!

Kommentera gärna:

  • Tora • 18 februari 2014 21:09:47
    Alltså, det blir lite som att du spelar samma spel som AT och som en trogen tittare på båda er blir det lite tråkigt att se samma spel två ggr.... Och speciellt eftersom att Tyler spelade både Mario 3d World och nu (om du gör det) Mario Star Road, så väljer jag att fortsätta titta på hans.. Men jag vill ju se på det du gör också, så det hade varit kul om du tänkte på det.
    Men annars är dina serier jättebra :)
  • Sara • 18 februari 2014 16:09:02
    Älskar din blogg!! Den är så mysig!! Du är bäst Filip!