Musikvideoinspelning!

TJA PEOPLE!
Jag har inte bloggat på ett par dagar men vem fan bryr sig!

Sportlov nu vilket är assoft! Hade tid till att spela in musikvideon till min nya låt "Loser" som släpps på fredag, tagga!! Måste snabbt redigera den bara, hohojaja... Förhoppningsvis kommer behind the scenes-videon upp senare idag!

Jag och min käre vän Jacob spelade i måndags in en 30 minuter lång bonuspod till vår podcast! Kom upp på iTunes, SoundCloud och YouTube igår om ni vill kolla in! "HEY! Vi har en podcast!" heter podcasten, så... CHECK IT OUT! Igår spelade vi även in avsnitt 5 till denna snygga podcast och detta avsnitt kommer upp i morgon på alla ställen! Fantastiskt!

Förresten, jag skrev ju förut att jag försökt gå ned i vikt? Väger mig varje söndag och whatever? Jo, det har känts som att det gått asbra och shit för jag har verkligen kämpat på asbra MEN!! Jag väger nu mer än när jag började med den här skiten. WHAT?!?!?!?!?!?! Hur fan gick det till då?? TACK LIVET!

Nå väl. :) Ha det asbra pussisar!

Kommentera gärna:

  • Anna • 27 februari 2014 01:08:05
    Hej! Vill börja med att säga att jag tycker din blogg är väldigt intressant att läsa. Tittar också på dina videos på Youtube och tycker de är mycket underhållande.
    Angående det du nämner om din viktnedgång. Kan bero på att fettet omvandlats till muskler genom träningen. Muskler väger mer än fett men tar mindre plats. Alltså behöver en viktnedgång inte alltid betyda att man blir mer "fit", vältränad, eller hur jag ska uttrycka mig. Visst är det inte hälsosamt att väga för mycket men tror att det är bättre att försöka hitta en långsiktigt hälsosam livsstil som passar just dig och bidrar till välmående. Sen är det såklart aldrig fel att sätta upp mål (t.ex. att gå ner x antal kilo per vecka/månad.). Det kan sporra dig och göra det hela lättare så länge det inte går till överdrift. Du kanske redan visste allt detta eller kanske du tycker att det jag säger låter sjukt och inte alls skulle funka. Men jag är inget proffs på detta, det var bara några råd och tips som jag tycker funkar. Hoppas att det går bra för dig!