ACE

Hej, nu är det kväll, hej då.

HAHA trodde ni jag skulle skriva så lite eller? Det var bara ett skämt, lugna ner er.

Så som sagt var min storebror, hans tjej och deras son på besök vilket var mycket trevligt! Tyvärr åt jag så jävla mycket idag så jag har tappat räkningen över mina kalorier så i morgon ska jag träna som fan. OH WELL!

Hann tyvärr ej redigera videon jag spelade in tidigare idag så den får komma ut i morgon. Eller ja, jag pallade inte helt enkelt haha. Har dock lyssnat på två podcast-avsnitt!! Både av Nonsenspodden och Ännu En Podd, kolla in dessa!

SJÄLVKLART MÅSTE MAN JU TITTA PÅ MELODIFESTIVALEN PÅ EN LÖRDAG vilket jag också gjorde. Låtarna var så där, precis som vanligt, med vissa undantag. Blev kär i Ace Wilder. Killar, hon är min. (Hon gick till final också, yay!)
Tror jag skämde ut mig på facebook. Skapade en gilla-sida som hette "Vi som är kära i Ace Wilder" och bjöd in alla mina vänner. Att skapa en sida om det var så klart överdrivet och det var just det överdrivna som var skämtet. Hoppas mina facebook-vänner förstod det. Hm.

När den skiten var slut tittade jag på Sherlock, sista avsnittet av säsong 3. Hade visserligen redan sett det men vad fan, det är ju Sherlock! Jag älskar Sherlock. Fick fjärilar i magen av det som hände i slutet även fast jag visste om det men bör kanske inte spoila.

WHAT THE FACK NURÅ, jo nu bör jag kanske sova snart men om jag känner mig själv rätt blir det inte förrän 3 säkert. Ska nog fixa med hemsidan lite, älskar det! Försöka hitta någon sorts prenumerationsknapp till bloggen så att ni inte missar min skit hehe. Kanske. LOL!

GOD NATT BURTCH :D

Kommentera gärna: