Bloggafoggamoggatogga - Ha! Det rimma'!

YO?!
"VADAN ÄR NU DETTA?!" undrar kanske ni. Ja, jag vet faktiskt inte riktigt jag heller. Ibland kommer Filip Winther till den punkten då han bara måste skriva av sig en massa skit som han har på hjärtat! Och då menar jag bara en massa BLAJ! Om jag hade varit i mitt normala tillstånd vid den här punkten i mitt liv så hade jag förmodligen skrivit av mig genom att skriva låtar. Men ICKE! Filip Winther 2.0 är här! En fucking blogger! How about that, bitch?! (Och ja, jag kommer svära jävla)!

Vet faktiskt inte vad jag ska skriva här <--- VAD ALLA 14-ÅRINGAR MED BLOGGAR SKRIVER. Men jag kan känna deras pain, faktiskt. Ibland vet man inte vad man ska skriva, så känner jag hela tiden jag skriver låtar. Och nu. Så jag skriver bara massa skit. Vilket är så jävla skönt!
En tanke jag dock hade var att jag skulle skriva om min jävla dag! Vet inte om jag gör detta varje dag men ni som följer lär märka!

Okej sötnosar. Idag har jag ej varit i skolan på grund av min sjukdom kallad depression. Detta är inget jag brukar snacka om med folk alls men jag kan lika gärna skriva av mig lite här för inte så många lär läsa detta ändå.
Så grejen är den att jag de senaste månaderna mått helt jävla förjävligt. Alltså det är helt sjukt vad dåligt jag mått/mår!! Har jävligt svårt att gå utanför dörren, känns bara som att jag vill bara släppa allt och ramla ned på marken och ligga kvar. Så därför har jag de senaste veckorna nästan bara legat i sängen. Är dock på bättringsvägen för har faktiskt börjat lyckas ta mig till gymmet now and then. Score! Men denna skit vill ni inte höra om så jag går vidare.
Som sagt var jag ej i skolan idag men gick till gymmet! Mest på grund av att jag hade planerat att gå på bio senare och käka så jävla mycket snacks och dricka så jävla mycket cola. Biobesöket är en jävligt rolig historia också. Som ni säkert märkte var det fredagen den 14:e februari, vilket innebär alla hjärtans dag (då alla singlar gråter?). Jag tycker för övrigt att alla hjärtans dag är en fantastisk dag, hur underbart är det inte att uppmärksamma kärleken?? Jag älskar kärlek! Kände mig dock förjävla sorglig när jag stod där ensam på biografen och väntade på att "LEGO - Filmen" skulle börja. Stod där med mina snacks och en liter cola. Det var helt tyst. TILLS PLÖTSLIGT tjejen i kassan satte på en sorglig Håkan Hellström-låt. Ville hon slänga det i ansiktet på mig? Elakt! Hade gärna haft med mig en valentine dit men ni vet hur det är... Jag har ingen. Behöver ingen heller. Den enda gången jag behöver en valentine är om jag är kär i henne. Och jag är inte kär i någon! Fast hade ju varit härligt att vara det MEN ANYWAY!!!!
Filmen var för övrigt halvbra. Jag menar, jag ångrar inte att jag sett den men jag kommer aldrig se den igen.
Drog hur som helst hem sedan, SÅ KLART! Proppmätt efter all skit jag proppat i mig också. När jag kom hem väntade thaimat. "FAN" tänkte jag för jag älskar thaimat men jag var ju så mätt. Jag proppade i mig ännu mer och var nära att explodera. And guess what? Efteråt blev det tårta. "FAN" tänkte jag igen och tog mig en bit. Sedan sprängdes jag men plockade ihop delarna och limmade ihop mig själv igen. Det var min dag. Tackar, tackar.

Ja just det! Min låt "Luft" finns nu på Spotify och snart iTunes! Klicka HÄR för att lyssna på skiten och göra mig så jävla glad! <3

Förresten kom det upp en video på min spelkanal idag för er som känner er intresserade av sådan jävla skit. Ta en titt, vettja!

Kommentera gärna: