Ny prenumerera-knapp? FANTASTISKT!

Tja burburs!

Söndagar alltså. Söndagar är så jävla lame. Det går fan inte att vara produktiv på en söndag. Typ! Har faktiskt redigerat videon jag spelade in igår, laddar upp den i detta nu! Den lär vara uppe om någon timme, snart i alla fall!

Känner mig oerhört äcklig. Så där söndar inuti som man gör dagen efter man har ätit massa skit. Eller som när man känner sig bakfull. Jag har aldrig varit bakfull (eller full för den delen) så jag vet inte. Mår hur som helst alltid skit dagen efter jag har stoppat i mig massa saker. Uuuuh! Planerar en tripp bort till gymmet (MÅSTE DRA DIT!!) eftersom jag de två senaste dagarna tillsammans har ätit cirka 1000 mer kalorier än vad jag ska göra. Så minst 1000 kalorier ska bort idag! Ska även väga mig ikväll för att se om något hänt. Okej so this is the deal. För en vecka sedan kollade jag mitt BMI. De flesta skulle väl säga att BMI är bullshit och det kanske det är. Men jag tänker hålla mig uppdaterad om mitt BMI. Mitt BMI visade 30.3 vilket tydligen innebär fetma, eftersom att allt över 30 är fetma (och allt över 25 är övervikt). Vad jag egentligen bör nå är alltså 24.9 i BMI-räkning, vilket innebär att jag ska väga högst ungefär 80 kilo. Jag vägde 98 för en vecka sedan och hopppas på att klara av att köra så stenhårt att jag går ned ett kilo i veckan så ikväll när jag väger mig hoppas jag att vågen säger att "FILIP DIN JÄVEL, NU VÄGER DU 97!!"! Berättar ikväll hur det gick... ;) Spännande heheh...

Lyssnar just nu på podcasten "The Dismal Jesters" som är skitgrym! Och ska dra direkt till gymmet när detta är färdigskrivet. Efter gymmet kommer jag vara så jävla nöjd, åh. Skönt!!!!!

FÖRRESTEN! Har fixat en "prenumerera-knapp" både till bloggen och till nyheter (filipwinther.com/nyheter <--- Här får ni reda på ALLT nytt!!) vilket innebär att ni kan få mail när jag lägger upp ett nytt blogginlägg eller en nyhet! Vet inte om mailet kommer direkt efter att jag skrivit inlägget men det lär väl komma ett mail samma dag i alla fall? I don't know, we'll see!! Vill du klicka på dessa två fina prenumerera-knappar är ni fantastiska!! Puss på er! :*

Kommentera gärna: