Come on, God!

Blev ingen skola idag och har legat i sängen nästan hela dagen. A typical day med andra ord!

Har tänkt på en grej fett länge. Nästan alltid när jag tycker en tjej är jättesöt, fin och whatever, flickvänmaterial liksom så visar det sig i 99% av fallen att hon har pojkvän! Alltså det är väl absolut inte konstigt med tanke på att dessa verkligen är flickvänmaterial men jag menar come on God, help me out here! Haha, alltså vet inte. Känns bara som att alla damer har någon!

Snart är det podcast-inspelning med Söt-Jacob som denna veckan befinner sig hos sin dam men förhoppningsvis blir hon inte allt för sur över att jag lånar snubben i ett par timmar. ;) Taggar alltid podcast-inspelning för det är så jävla skönt att bara kasta ur sig massa skit men är fett trött idag. Får se om jag lyckas piggna till!

Nå ja, det var nog allt yo! Här får ni massa pussar!

Kommentera gärna:

  • Linda Lagerström • 19 februari 2014 03:34:38
    Läste ditt inlägg längre ner, om din depression och det är starkt av dig att prata om det!
    Jag går igenom samma sak och vissa dagar är ett rent helvete och man vill inte ens gå upp är sängen. Men forsätt kämpa, varje litet framsteg är bra. Sen får man inte gräva ner sig när det går dåligt någon dag heller. Ta nya tag istället, "Rom byggdes inte på en dag" som man brukar säga!
    Brukar tänka såhär: "Av alla de gånger det känts som att jag inte ska klara mig genom dagen, så har jag faktiskt klarat mig genom 100% av dem."

    Åh, nu blev det svamligt för klockan är halv fyra på natten och jag borde egentligen sova. Det jag mest ville säga är att jag vet hur tungt det är och om du vill snacka eller så är det bara att höra av dig! Kram!