Värd dag

Hej alla!!
Var hos psykologen idag, brukar åka dit typ varje onsdag och det känns väl oftast skönt men idag fick jag ett sådant jäkla tryck över bröstet efter att jag varit där så jag åkte hem igen istället för till skolan. Vi snackade om att jag vill göra ALLT på en gång. Jag har ALLT som prio 1. Vilket har krashat mig, så jag försöker komma ur denna krash helt enkelt. Men jag kan inte välja en sak som prio 1, det bara går inte. Sedan är det ju en massa andra saker som är inblandade i mitt mående men det är whatever.
Väl hemma la jag mig i soffan och slog på hockeyn på TV, kvartsfinalen mellan Sverige och Slovenien (vi vann med 5-0!!) sedan somnade jag i soffan och sov från typ 12 till 17. Värd dag, inte. Vid 17 började jag redigera podcasten som spelades in igår och laddar upp den i detta nu! I morgon kan ni lyssna på den på iTunes och YouTube, yaaay!!

Och nu då? Klockan är snart 20 och jag vettefan vad jag ska göra. Vill inte göra någonting alls. "MEN SOV DÅ FILIP!!" kanske ni skriker på mig men jag vaknade ju typ nyyyyss. Åh, vill bara krama någon! Det hade jag velat göra! Jag är faktiskt ganska gosig, så att ni vet!
Har fortfarande detta tryck över bröstet och mår inte alls något vidare nu ikväll, hoppas jag mår bättre i morgon. Usch säger jag! Funderade förut idag på om man kanske skulle göra någon sorts video om min depression men fan, jag vet inte.

Hoppas att ni få som läser denna skit i alla fall mår bra, puss på er! <3

Kommentera gärna:

 • Linda • 19 februari 2014 23:16:24
  Jag har också varit hos psykologen idag. Ibland är det väldigt jobbigt att prata om allt man känner men jag tror att det mest är bra, eller att det liksom leder till något bra. KRAM!
 • Semlan • 19 februari 2014 21:32:32
  Om jag inte bodde 5 timmar ifrån dig så hade du får tusen kramisar från mig <3 Hoppas du kryar på dig!
 • Josefine • 19 februari 2014 20:03:50
  Om du bodde närmare skulle du få krama mig! Jag lovar!
  Och om jag kunde skulle jag verkligen använda mina magiska krafter till att få dig att må bättre. Du är fett bra! Kram Filipfin! <3
 • MyNameIsTova • 19 februari 2014 19:52:02
  *megakram brought to you by MyNameIsTova* :3