FILIP WINTHER-NYHETERNA ÄR TILLBAKA!

HEJ! Till att börja med vill jag ursäkta mig för att jag varit sämst på att uppdatera nyheterna de senaste månaderna! Fy på mig! Det har dock samlats en massa roliga klipp på alla kanaler! Kommer förstås inte länka alla i detta inlägg, det skulle bli alldeles för många, men jag länkar givetvis kanalerna i slutet! Alla mina egna aktiva kanaler är förresten nu med i Splay! (Well, DekuNattsu/Winther Games går med i Splay på måndag... Men det är ju typ nu ju!!!) That is awesome!!
Även massa nya avsnitt av podcasten ligger ute som ni kan lyssna på HÄR!

Vill ni kolla ikapp på lite videor finns kanalerna HÄR:
FilipWintherYo
FilipWintherTV
Winther Games

Om ni vill se den allra senaste videon på den så kallade "huvudkanalen" så finns videon här i inlägget! Det är min senaste låt, som var inför valet. "Politik blaha" heter den! Mycket nöje! :D

Kommentera gärna:

Nyhetsarkiv

Senaste nyheterna

Etiketter