Idag hörrni IDAAAAAAG! Är det podcast. Som alla andra sådana häringa dagar. Det snackas om ett iPhone-spöke, sämstdagen, ung kärlek och säkert bajs. Plus mycket annat. Wow. Puss.

iTunes
SoundCloud

Etiketter: podcast youtube

Idag är hela supergänget samlat. Filip har trypofobi och får aldrig prata medan Jacob och Linda är hemskbarnen med falafel som vanligt. Underbart!

SoundCloud
iTunes

Etiketter: podcast youtube

Avsnitt 37 av Heypod! Wow!
Idag har vi Mansl1, eller Måns Lindberg som han heter, på besök!
MEN! Det snackas så klart fortfarande om saker som bajs, sex, Splay Day och massa annat fantastiskt! Lyssna, jag vet att du vill!

iTunes
SoundCloud

Etiketter: youtube podcast

Avsnitt 36 av Heypod! Wow!
Idag är Linda supersjuk så då tar Filip och Jacob över rodret och ni vet ju hur det blir... Det snackas så klart en väldans mycket sex. Och The Fooo. Samtidigt.
Mycket nöje.

iTunes
SoundCloud

Etiketter: youtube podcast

HEJ! Till att börja med vill jag ursäkta mig för att jag varit sämst på att uppdatera nyheterna de senaste månaderna! Fy på mig! Det har dock samlats en massa roliga klipp på alla kanaler! Kommer förstås inte länka alla i detta inlägg, det skulle bli alldeles för många, men jag länkar givetvis kanalerna i slutet! Alla mina egna aktiva kanaler är förresten nu med i Splay! (Well, DekuNattsu/Winther Games går med i Splay på måndag... Men det är ju typ nu ju!!!) That is awesome!!
Även massa nya avsnitt av podcasten ligger ute som ni kan lyssna på HÄR!

Vill ni kolla ikapp på lite videor finns kanalerna HÄR:
FilipWintherYo
FilipWintherTV
Winther Games

Om ni vill se den allra senaste videon på den så kallade "huvudkanalen" så finns videon här i inlägget! Det är min senaste låt, som var inför valet. "Politik blaha" heter den! Mycket nöje! :D

Filip och Jacob hade ingen ork alls den här veckan så det blev ingen podcast, det här är bara ett LÅNGT tyst klipp. SKOJADE SÅ KLART!!! Linda Lagerström bjöds in för att styra upp avsnittet och vilket bra jobb hon gjorde! Det snackas konstigt folk på bussen, ostbågsfingrar, supernorska och vad Jacob EGENTLIGEN känner för Filip. Hurra! Allt detta och så klart MYCKET mer i dagens avsnitt av hemskheten!

iTunes
SoundCloud

Etiketter: podcast youtube

Psst!
Du kan få alla nyheter direkt till din mail!
Då får du ett mail varje dag med allt nytt!
Tryck på den vackra knappen
här nedanför!

Nyhetsarkiv

Senaste nyheterna

Etiketter